Ödet och ödespunkter – Vivi berättar om hur hennes trasiga barndom utvecklade hennes mediala kunskaper och formade henne som medium.

Vivi berättar om sitt liv med en psykisk sjuk mor, sin barnhems- & fosterhemsplacering och om livet med en missbrukare. Hur det har format hennes lärdomar, insikter, känslighet och medialitet. Om att lyfta sig över smärta och bitterhet och finna sin väg till healande.

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Camillas bok – Medium

3 thoughts on “Ödet och ödespunkter – Vivi berättar om hur hennes trasiga barndom utvecklade hennes mediala kunskaper och formade henne som medium.

  1. Hej, tänkte på detta med psykiska sjukdomar efter ditt sommarprat Vivi. Har man det är det ju inte möjligt att utvecklas medvetet och höja sin frekvens om det inte finns medicin som fungerar. Jag vet inte om jag fattade exakt vad du menade att din mammas uppgift var. Men kan det vara så att man innan man föds bestämmer att man ska genomleva psykisk sjukdom i jordelivet.Samtidigt som man har små möjligheter att utvecklas vidare i sig själv i ett sånt liv eftersom sjukdomen tar över för många som inte blir hjälpta av medicin? Vet inte om det är möjligt att svara på det men Jag tycker att det ni tar upp i podden hjälper mig i mina försök att utveckla mig till en bättre version av mig själv.

    1. Hej!
      Ja, det finns liv där vi går ner i psykisk sjukdom utan att vi kan förbättra oss. Min mammas sjukdom var utanför hennes kontroll så hon fick ett lärdomsliv om hur det är att vara i den situationen + att hon blev en läromästare för sin familj då vi genom henne utvecklades åt speciella håll. Kram vivi

  2. Hej! Jag har precis lyssnat på ditt program och vill bara säga tack! Ni har en otroligt bra podd och detta program berörde starkt. Både mänskligt och spirituellt. Harfunderat över ödespunkter och gar svårt att se mina egna. När jag lyssnar på programmet kommer minnen fram från min barndom som jag glömt. Tack för fint program – du och Camilla kompletterar varandra. Kommer skucka lite frågor framöver men idag ville jag bara säga tack och ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *