Lyssnarfrågor 7 – Vi pratar bl.a om djur på andra sidan och deras livsuppgifter…

Kan man ha ärkeänglar som andliga guider?
Ha lyssnaren haft en utomkroppslig upplevelse?
Varför är det så svårt att själv få kontakt med någon älskad som har dött?
Kan våra drömmar påverkas av andar?
vad är en sanndröm?
Finns det någon kvalitetscertifierning för medium?
Hur kan man veta att det är ett bra medium?
Kan man kontakta djur på andra sidan?
Lever djur flera liv och har de livsuppgifter?
Hur kan man attrahera det man önskar?

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Camillas bok – Medium

3 thoughts on “Lyssnarfrågor 7 – Vi pratar bl.a om djur på andra sidan och deras livsuppgifter…

  1. Bästa Vivi och Camilla vad ni tillför mycket med era podder. Idag var det så intressant att lyssna på er. Jag har tänkt mycket på det här med utbildningar för Mediumskap och fick svar på dom frågorna jag hade. Sen fick ni mig att fälla en tår när ni pratade om era djur som gått bort, mycket känslosamt och jag har haft min bortgågna hund och katt här men det var längesen nu.Djur är känsliga och känner av när något är på G tycker jag. Nu önskar jag er en härliga sommar :)Förresten jag är helt säker på att min gamla hund har återfötts i den hund jag har nu för när hon kom hit som valp så var det som jag hade en vuxen erfaren hund i en valpkropp, kändes lite konstigt i början. Nu är min hund 6 år och är min bästa vän 🙂

  2. Hej. Hittade just er podd nu nör jag var inne och googlade liten. Nu har jag verkligen något spännande att lyssna på🤗
    Min släkt är väldigt medial och även långt tillbaka i släkten. Jag tycker det är så spännande och har även fått höra från andra medium att om jag bata vill så kan jag utveckla de. Men jag är livrädd. Jag vill absolut inte öppna upp mig just nu.
    När jag fick barn 2018 så kämpade hon för att få stanna här. Kanske var det ett test för mig, vem vet. Hon föddes iaf med hjärnhinneinflammation som tack och lov var virus. Hon är helt frisk idag, vad vi vet. Min moster som är väldigt medial fastnade otroligt mycket för henne. Och dom flesta gör det. Jo ser ut som ett litet troll med sina öron. För några månader sen fick vi en till dotter. Hon ser ut som en alv med sina öron. Min moster och hennes man så då att det var sagobarn. Är det något speciellt med barnen? Är dom här av någon anledning? Det känns som väldigt gamla själar när jag ser på dom och ibland kan jag nästan bli rädd för dom. Vad menas med sagobarn? Jag har googlat lite på väsen men hittar ingenting om det som jag förstår.

    1. Hej! Aldrig hört uttrycket sagobarn, tror det nog bara är ett uttryck. Alla är vi här av en anledning så även dina barn. Vägen kommer att visa sig med tiden. Ni tillhör alla samma själsfamilj så därför känner ni väldigt starkt för varandra. Det kan vara så att de finns en väldigt stark koppling mellan mostern och barnet i ett tidigare liv. Kramar vivi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *