Kom-igång-tips för den andliga & mediala utvecklingen + boktips

Vi ger våra bästa tips och råd för att koma i gång med den mediala och andliga utvecklingen.

Boktips:
Lev livet fullt ut / The power of Now – Eckhard Tolle.
Ut på den yttersta grenen – Shirley MacLaine.
Sanaya Roman – Alla böcker (medial och andlig utveckling).
Nybörjarens guide till medialitet – Larry Dreller.
Konsten att utveckla och använda psykometri – Ted Andrews.
Högre inspiration – Helena Montelius.
Inre reser här och nu – Kristina Wennergren.
En wiccas handbok – Jennifer Hunter.
Till himlen och tillbaka – Eben Alexander.
Andra sidan – Pierre Hesselbrandt.
Medium – Camilla Elvfing.
Vägen till upplysning och det flerdimensioella medvetandet – vivi Linde.
Änglars hemligheter – Märta Louise, Elisabeth Nordeng.

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Camillas bok – Medium

2 thoughts on “Kom-igång-tips för den andliga & mediala utvecklingen + boktips

  1. Hej! Jag har precis hittat till er podd och jag älskar den! Jag har en fråga som jag skulle bli glad av om ni tog upp i podden..
    Jag var i kontakt med en sierska i början av augusti där jag frågade om en relation. Hon sa då att hon såg klart och tydligt att en man som jag inte har ett avslut med kommer att komma tillbaka. Jag lyssnade sedan på ett avsnitt där ni pratar om att man lätt kanske kan göra om det i sitt huvud och tänka att det måste vara den personen, men så är det en annan. Jag ringde då en sierska och frågade samma sak, men hon förklarade då denna man exakt så som min förra pojkvän är. Jag frågade även efteråt om det verkligen är han och inte någon annan..hon svarade att det absolut är någon jag haft ett förhållande med och beskrev tydligt både han och mig.. kan man verkligen vara säker och se det så tydligt? Jag fick även sagt att han kommer tillbaka inom en snar framtid, innan hösten är slut..

    Många kramar till er!

  2. Jag testade pendeln när jag kom hem, har en rosenkvarts-stav som hänge på ett halsband. Första minuterna hände inget men sen började den sakta röra sig! Och sen tänkte jag på det jag jobbar med nu och känslan i detta och då rörde den sig mycket medsols 🙂 Jag sa Tack och då stannade den! Alltså vilken känsla, tack för er fina podd med så mycket inspo och tips! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *