Intuition i vardagen – info, tips & råd

Vad är intuition?
Hinder för att uppfatta intuitionen.
Vad är skillnaden på intuition och att ha föraningar?
Hur kan man använda sig av intuitionen?
Vilken nytta har man av intuitionen i vardagen?
Business intuition.
Intuitionen som en strategi.
Tips & råd på hur man övar upp sin intuition.

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.


Camillas bok – Medium

2 thoughts on “Intuition i vardagen – info, tips & råd

  1. Hej! Tack för en intressant och väl framförd pod. Jag undrar hur ni ser på det faktum att många kristna anser att det är fel att söka kontakt med de döda? Att det skulle vara nåt ont och att kontakten man får egentligen kommer från ”den onde”? Jag har en kristen tro men jag är också väldigt intresserad av andlighet, ESP, själsresor och allt som har med andlighet och spiritualism att göra. Känner mig oerhört kluven och frustrerad då jag inte vet hur jag ska förhålla mig till detta. Jag har en teori om att alla religioners gudar egentligen är densamme, den ende tolkad ur olika kulturella perspektiv. För mig är religion kärlek och även andlighet. Jag har en god vän som på sitt sommarställe har upplevt enormt mycket aktivitet. Han har även fått varsel i form av en röst som talar till honom. Fenomenen avtog sedan en medial kvinna besökte honom för att ”läsa av” stället. Han har sett människor dyka upp och försvinna genom väggar genom ett elektriskt ljud. Fenomen som han inte önskade vara med om och som jag hade velat ta del av. Han tror inte på Gud men är helt övertygad om ett liv efter döden. Vore intressant med såna gäster hos er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *