Astralresor, Utanför-kroppen-upplevelser & parallella dimensioner – Camilla berättar om sina upplevelser, lärdomar och insikter.

I detta avsnitt berättar Camilla om sin resa som “utom-kroppare”, hur det går till, vilka som kan, den astrala världens energisystem, hur den astrala världen ser ut och om själens förmåga att expandera utanför den fysiska kroppen.

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Camillas bok – Medium

2 thoughts on “Astralresor, Utanför-kroppen-upplevelser & parallella dimensioner – Camilla berättar om sina upplevelser, lärdomar och insikter.

 1. Hej! Lyssnade avsnittet om utomkroppare igår, så bra. Jag har haft denna upplevelse i 14 år nu och inte vetat vad det är förrän någon månad sen! För mig har det varit jobbigt då jag inte förstått vad bla dessa vibrationer är och vad som händer, jag har alltid haft den typiska paniken vid förlamningen. Det har hänt väldigt ofta och minst några gånger i veckan, började när jag var 16.

  När jag hörde ett tidigare avsnitt bestämde jag mig för att inte vara rädd och istället blev nyfiken. Då upphörde allt!! vilket jag tyckte var synd, för jag ville då ge det en chans. Jag har svävat, vibrerat, sett mig själv i sängen,hör ofta en speciell musik som blir högre och högre, jag har kännt hur hela kroppen lättar men just då har jag avbrutit det.

  Vad ska jag tänka på nu för att kunna uppleva det med positiv känsla? Rädd att det inte är möjligt längre sen jag släppte rädslan och det försvann.

 2. Hej,

  Jag lyssnar med stort intresse på er podcast. Jag ville påpeka att vi kan ju faktiskt agera aktivt i våra drömmar också, dvs genom “lucid dreaming”. Lucid dreaming ger fantastiska möjligheter till healing och inlärning. Det är annorlunda mot utanför kroppen resor i och med att man oftast endast agerar med sitt undermedvetna, men kan också resultera att man lämnar sin kropp i sovande stadie. Något som ni kanske kan prata om vi något tillfälle?

  Mvh

  Christopher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *