Andarnas värld, livet efter döden & utanför kroppen – Den andliga pionjären Swedenborg som fick budskap genom änglarna + att ett spöke kommer in under poddinspelning.

Ett spöke som kommer in under inspelningen. Mer info på hemsidan.
Andarnas värld, Livet efter döden & utanför kroppen.
Varför ser inte alla människor andevärlden.
Hur ser själsgestalten ut?
Hans gärningar.
Hur man kan tolka Swedenborgs och andra religösa/andliga texter.
Treenigheten.
Vivi berättar om sin utanför-kroppen-upplevelse.
Drömmen – en annan dimension av livet.
mm…

Info om spöket:
Efter poddinspelningen så berättar vivi för en kvinna i personalen om att det finns en kvinna som spökade på plats. Hon och en annan i personalen reagerar och säger att de har känt av en kvinna länge och tror att det är Amanda Jahnson. Hon hade ett väldigt olyckligt äktenskapet och mannen var känd för att vara otrogen.
De hade delat upp bostaden mellan sig och hon hade tydligen neder vångingen. Det var därför jag kände så starkt när jag klev in genom dörren.


Info om Klarabranden:

Klarabranden 1751 utbröt en storbrand i Stockholm. Elden kom lös i bagarstugan på eftermiddagen den 19 juli 1759 hos en fiskhandlare i Besvärsbacken (nuvarande Brännkyrkagatan) på Mariaberget på Södermalm.
Enligt en samtida utbredningskarta totalförstördes samtliga kvarter ner mot Riddarfjärden mellan Hornsgatan i söder, nuvarande Timmermansgatan (Bengt Bryggares gränd på kartan) i väster och Södermalmstorg i öster samt några kvarter öster om kyrkan Maria Magdalena som skadades svårt.
“WIKIPEDIA”

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

2 thoughts on “Andarnas värld, livet efter döden & utanför kroppen – Den andliga pionjären Swedenborg som fick budskap genom änglarna + att ett spöke kommer in under poddinspelning.

 1. Hej!
  Jag bodde på Tavastgatan nr?? Huset är rivit. Där gick jag ur kroppen för första gången hade jag upplevelsen av paralys.
  Det finns misstankar att jag varit Swedenborg. Christoffer Polhem hade sin verkstad Skinskattebeg vi två hjälptes åt med uppoffringen av vatten i Falu koppargruva.
  Jag har målat bilder i detta livet som Swedenborg upplevde. Jag har träffat dig på en kurs.
  Ja<g berättade om mitt ut ur kroppen upplevelse för en skolklass förra hösten. Då kom en tjej fram till mig och sade att hon också haft samma upplevelse.
  Jag stod med Moa mitt första barn på Mariatorget när dom rev Swedenborgs fastighet. Märkligt trycket jag nu men inte då. Gick på konstfack 1972 – 1976.
  Jag kan se bilder för mitt inre öga. Du hjälpte mig med ordet paralys. Det förklarade min kroppsförlamning som inträffar kroppen vaknar och anden har gått ur. Då kan man inte röra den. Det fick jaq klart för mig när jag träffade dig på en kurs.
  Tack för det Camilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *