1. Skyddsänglar & ärkeänglar + när vi har haft änglavakt.

Vi pratar bl.a om:
Änglar inom esoterismen.
Skyddsängar och ärkeänglar.
Änglarnas ordning(Ängla-hierakin).
Änglarnas funktion.
Änglar, bön och mirakel.
Hur man når änglarna.
Avstånd i universum.
Intentionens betydelse.
När vi har haft änglavakt.
Änglarnas roll när vi dör.

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Camillas bok – Medium

2 thoughts on “1. Skyddsänglar & ärkeänglar + när vi har haft änglavakt.

  1. Hej! Jag är en nyfiken skeptiker som börjat få kontakt med min guide på senare år .Han har varit med i två av mina drömmar under jobbiga tider i mitt liv och jag har fått till mig hans namn. Tror han sökte kontakt med mig för några år sedan då jag vaknade av att någon sa mitt namn. Nu till min fråga: För en tid sedan vaknade jag på natten och skulle rätta till mitt täcke,när ett plommonstort ljusfenomen uppträdde runt händerna/tyget. Nästa natt hände samma sak och fascinerad som jag då blev började jag medvetet röra tyget, och mellan tyget och mina fingertoppar liksom sprakade det och ljus som glittrade uppträdde just där mina fingrar rört tyget. Jag ville visa min man detta fenomen några nätter senare,men inget hände då. Jag har försökt göra likadant på tyg som haft statisk elektricitet vid andra tillfällen men utan ljusfenomen. Kan ni svara på detta? Finns det någon vetenskaplig förklaring eller har ni varit med om detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *