6 thoughts on “Lyssnarfrågor 1 – Skillnaden på psychic och att jobba mediumistiskt med andevärlden

  1. Jag har ”drabbats” av så kallad överskuggning om jag har förstått saken rätt. Hur kan jag utveckla och använda det på bästa sätt ?

  2. Hej på er!
    Så kul att få ta del av er verksamhet. Jag har några frågor som jag undrar över. Jag är troende men får ofta höra av andra kristna att det här med andevärlden är något ont. Att man helt enkelt blir vilseledd. Hur ser ni på det? Känner mig allmänt förvirrad då jag tror på Gud men även har en dragning till det andliga. Efter att min svägerska gick bort var jag på en seans där jag vid namn blev kontaktad bland 400 deltagare. Det var verkligen en wow känsla, men nu så här fem år senare har jag ändå börjat tvivla. Jag vet inte om jag är medial men det medium jag träffade då sa att jag mycket väl skulle kunna göra det han gör. Jag känner av energier, men de är mer av karaktären hos levande människor. Jag har en vän som har upplevt, sett och hört hur mycket som helst. I hans hus går en kanal från andevärlden. Hur som helst känner jag mig förvirrad. Söker hela tiden efter svar om livet efter detta. Hur ser det livet ut? Tror ni på Gud? I övrigt ha det så gott. Kramar från mig 😀❤️

    1. Hej! Att tro på gud är inget problem, det gör många medium. Jag har även haft muslimer på mina kurser. Egentligen så tror jag att Gud eller det högre medvetandet som jag kallar det kommer från samma källa av kärlek. Glöm inte att det är människor som vill styra andra människor som talar om hur “det är”. Först när vi dör får vi alla se hur det ser ut på riktigt. Känner efter i ditt hjärta och följ det, då går du inte fel. Lyssna uppåt och inåt. Vi ska ta upp den frågan. Kram Vivi

  3. Får alltid höra att jag år medial,tror,är med o. Lite och känner men kan ju inte kommunicera,likaså med änglarna,fick sagt att de tar det lungt med mig för har fortfarande blockeringar, hur får man bort dessa blockeringar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *